Cargando Eventos

« Todos los Eventos

SOWETO + DROP COLLECTIVE

Dissabte 2 desembre 2023 · 20:30 hores

Soweto i Drop Collective compartint cartell per primer cop! Festassa de música jamaicana per tancar els concerts del 2023 a l’Almo2bar.

SOWETO > La banda de Barcelona és una d’aquelles formacions amb solera, tant per la seva veterania i manera de fer, com sobretot per la filosofia que mantenen des de fa 25 anys, respectant un ritme d’arrels sense deixar de banda d’on provenen. Música jamaicana amb influències dels sons que arribaven a aquella illa als anys seixanta, música negra en definitiva. Amb vàries gires europees a les seves esquenes, i amb col·laboracions tant en estudi com en directe amb artistes de la talla de Derrick Morgan, The Gaylads, Rico Rodriguez o Dennis Alcapone.

DROP COLLECTIVE > Projecte de 10 músics iniciat el 2016 a Barcelona. La gran escena jazzística de la ciutat els va portar a coincidir-hi durant els seus estudis superiors, i a descobrir interessos comuns en la búsqueda de sonoritats que incorporessin elements del jazz tradicional i ritmes jamaicans. Des d’aleshores, segueixen explorant nous sons, fent ús d’una secció de vent única amb una aproximació jazzística i amb la incorporació d’efectes provinents del reggae i el dub. Tots els elements s’entrellacen sobre una sòlida secció rítmica i segueixen l’estela que marca la veu, que interpreta melodies i lletres que parlen d’amor, llibertat i respecte.


PRECIO ENTRADA

Taquilla :

Anticipada : 12€


DIA + HORA CONCIERTO

2 diciembre · 8:30 pm 11:00 pm


SALA

Almo2bar

Calle Bruniquer 59-61 (Pl. Joanic)
Barcelona, 08024
+ Google Map