Cargando Eventos

« Todos los Eventos

CONCERT CANCEL· LAT – THE SALSA PUNK ORKESTRA

Dissabte 30 d’octubre 2021 · 21 hores

Concert presentació del disc «Blackcelona Vol.5 -Latin Sounds From Barcelona»

El nou volum de Blackcelona ve carregat de ritmes excitants i explosius com el boogaloo, la salsa o el mambo. Artistes com Los Mambo Jambo Arkestra, Los FulanosEnma Fernández o la Barcelona Big Latin Band, entre molts altres, són alguns dels artistes presents al nou disc recopilatori de Blackcelona.

THE SALSA PUNK ORKESTRA

Liderats per Lenin «Güiroloco» Jiménez, la seva gran passió pel rock, el punk i la Salsa van fer que l’any 2015 es decidís a crear versions salseres de temes com “Cançión animal” de Soda Stereo o “Salve” i “Delinquencia” de La Polla Records . Per la seva banda, Rolling Vibes Collective, és una formació musical que treballa des de l’any 2017, utilitzant en les seves actuacions ritmes variats com el reggae, ska, rap i funk.

D’aquesta unió musical neix la idea de fer una revisió de grans clàssics del punk-rock i passar-los per la coctelera tropical, on els elements instrumentals de tots dos estils estan ben presents. The Salsa Punk Orkestra amb aquesta proposta volen enaltir les similituds que hi ha entre el punk i la salsa, per descomptat amb tot el respecte que es mereixen tots dos estils musicals.


PRECIO ENTRADA

Taquilla :

Anticipada : 10 € / Entrada + Disc «Blackcelona Vol.5»: 15 €


DIA + HORA CONCIERTO

30 octubre · 9:00 pm 11:00 pm


SALA

Almo2bar

Calle Bruniquer 59-61 (Pl. Joanic)
Barcelona, 08024
+ Google Map